Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

Rubint Réka bikiniben a világ túlsó felén, hihetetlenül dögös

Schobert Norbi büszkén pózol felesége mellett, aki továbbra is csúcsformában van, nagyon élvezik az időt Zanzibáron.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka és Schobert Norbi külön karriert csináltak, mindamellett, hogy ott van a közös vállalkozásuk, az Update. Rengeteg siker van mögöttük, de voltak igazán mélyen is, nem egyszer kellett újrakezdeniük az üzletet.

Ez azonban nem törte össze őket, és újra megkeresték azt a pénzt, amit anno elvesztettek. Mondhatni mindent egy lapra tettek fel, de mivel hittek abban, amit csináltak és igen jók is benne, működött a dolog. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A kapcsolatuk is erős maradt, nem bírnának egymás nélkül élni, amit már többször hangsúlyoztak. Talán Norbi emiatt is volt képes rendre visszatérni a fényre, mert a család ereje és támogatása mindennél fontosabb számára.

Curtis nem kérdezett, hatalmas bulit csinált Zalaegerszegen (videó)

Réka Magyarország leghíresebb és legnagyobb fitneszedzője, elképesztően sokan járnak az óráira, és a táborai is rendre rengeteg embert mozgatnak meg. Ez idén sincs másképp, és a 43 éves sztár csúcsformában van.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Szentkirályi a Magyar-Vitézy-Karácsony tervéről: „Lepaktáltak, mert hatalomért és pénzért bármire képesek”

Szentkirályi Alexandra is reagált a 444 cikkére, ami szerint Magyar Péter Vitézy Dávidot ültetné be Karácsony Gergely vezetésének egyik legfontosabb székébe, méghozzá főpolgármester-helyettesként, amit korábban szinte kizárt a főpolgármester a választások miatt.