Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,172 $

Curtis nem kérdezett, hatalmas bulit csinált Zalaegerszegen (videó)

A híres rapper és dalszövegíró hozta a magas szintet, mint mindig, és óriási bulit csinált, amit enyhén szólva is élvezett a közönség.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis minden kétséget kizáróan nemcsak az egyik leghíresebb rapper Magyarországon, hanem az egyik legismertebb ember is. Sőt mi több, az egyik legnépszerűbb, szóval nem panaszkodhat, mert nemcsak sokan ismerik őt, hanem sokan is szeretik.

Ez pedig egy igen erős kombináció, és amikor az ember nincs épp a topon, sokat meríthet a közönség támogatásából. Ez az évek alatt elkísérte a rappert és dalszövegírót, aki mindig igyekszik valami újat hozni. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Nem lehetünk csalódottak, mert egyrészt Curtis sorra áll elő új dalokkal, plusz ott vannak a koncertek Majkával, másrészt aki volt már Curtis-koncerten, az pontosan tudja, hogy mennyire a közönségnek él.

Eljött a nagy nap: Rácz Jenő már a kórházból jelentkezik, jön a baba

Ilyenkor pláne érezni rajta, hogy mennyire hálás a népnek, a sok támogatásért, hiszen nélkülük messze nem tarthatna itt. Nem beszélve a nehéz időszakairól, hiszen a többség akkor is kiállt mellette.

Lapozó: 1 2

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Az elmúlt évek legerősebb csapata állhatott össze a Ferencvárosnál

Nagy összegeket költött el a Ferencváros ezen a nyáron átigazolásokra, aminek meg lehet az eredménye, és nemcsak az NB1-ben.

Kombájnnak ütközött egy vonat Gátér közelében

Újabb vonatbaleset történt, ezúttal Gátér közelében, ahol egy vonat és egy kombájn ütközött össze egymással.