Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,26 Ft
Euró
389,04 Ft
Font
453,23 Ft
Bitcoin
63,577 $

Kiderült, mennyiért szállítja a gázolajat a BKV-nak a MOL

Egy liter gázolajért 342,4 forintot kérnek.

Budapest, 2021. április 21. Autóbusz-végállomás a csepeli Szent Imre téren. MTVA/Bizományosi: Róka László
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A BKV kizárólag a Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt-től kapott árajánlatot, mely alapján 3 évre elegendő gázolajat kapnak, mintegy 33 milliárd 370 millió forintért cserébe.

Az uniós közbeszerzési közlönyben is megjelent információ szerint a MOL összesen 97 459 800 litert, egy évre pedig 32 486 600 litert szállít a BKV számára. Soron kívül Magyar Péter pert helyezett kilátásba a kiszivárgott mentőszolgálati jegyzőkönyv miatt

A MOL a szerződésben rögzített mennyiség 75 százalékának megrendelésére kötelezettséget vállal – számolt be róla a Portfólió.

Bemutatták a SpaceX első, űrsétákhoz tervezett high-tech ruháját (videó)

Bemutatta a SpaceX azokat a különleges űrruhákat, amelyeket a "Polaris Dawn" küldetés során végrehajtott űrséta alkalmával fognak viselni az űrhajósok.

Sztrájkkal tiltakoznak a RAI olasz közszolgálati televízió dolgozói

Munkabeszüntetésbe kezdtek hétfőn a RAI olasz közszolgálati televízió munkatársai, tiltakozva a költségvetés-csökkentés, a munkavállalói jogok helyzete és a politikai befolyás ellen.

Ismét növekedésnek indultak az élelmiszerárak, mutatjuk, mi drágult a leginkább

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete által közzétett jelentés szerint jelentős áremelkedés tapasztalható a világpiacon, különösen a növényi olaj, a hús és a gabona esetében.