Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,65 Ft
Euró
385,26 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,010 $

Új-Zéland Hercules repülőgéppel, és 58 fős csapattal támogatja Ukrajnát

Peeni Henare szerint Európa-szerte juttatnak majd el felszerelést és ellátmányt az elosztóközpontokba, azonban Ukrajna területére nem lépnek be.

...svg content...Fotó: Unsplash/G-R Mottez
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Az ország védelmi minisztere közölte, Új-Zéland egy C-130 Hercules repülőgépet és egy 58 fős csapatot küld Európába, amellyel Ukrajnát támogatják az orosz offenzívával szemben, a brigád tagjai pedig felszereléssel és ellátmánnyal tudnak szolgálni az elosztóközpontoknak anélkül, hogy belépnének Ukrajna területére.

Az erre irányuló lépésről Jacinda Ardern kijelentette, országa támogatásával segítséget nyújt Ukrajnának, hogy elháríthassák az orosz erők támadásait, ugyanis a térség békéje elengedhetetlen ahhoz, hogy a globális stabilitás fennmaradjon. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A Sky News cikkéből kiderül, hogy az új-zélandi miniszterelnök úgy véli, egy ország szuverenitása ellen irányuló brutális támadás „mindenkit fenyeget”, így Új-Zélandnak is megvan a maga szerepe a jelenlegi helyzet jobbá tételében.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.