Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,165 $

Pengén néz ki a Survivor női győztese, kerek az a popsi

Németh Zsófi kiváló formát mutat továbbra is, és a nézők nem feledkeztek meg róla, a kevesebb poszt ellenére rengetegen követik őt.

Fotó: Instagram/Németh Zsófia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Még mindig élesen emlékezhetünk a Survivor legutóbbi szezonjára, aminek volt egy több mint meghatározó tagja Zsófi személyében. Nemcsak magának bizonyított, hanem azoknak is, akik azt gondolják, hogy a nők sok mindenben gyengébbek.

Néhol a fiúk azt sem tudták, mit csináljanak, mert Zsófi olyan tempóval haladt előre, hogy az már hihetetlen volt. Ráadásul fejben is ott kellett lennie, ami nem volt könnyű, és nemcsak a Survivor kihívásai miatt. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

Rengetegen bántották őt, sokszor jogtalanul, és mint azt már oly sokszor elmondtuk, kisebb csoda, hogy nem adta fel. Sőt, hiába esett ki, visszatért, és csak egy hajszál választotta el attól, hogy övé legyen a végső győzelem.

Varga Márk nem lakik Kulcsár Edináék nagy házában

Mindenki másnál jobban megérdemelte volna a győzelmet, ami nem hozzá került, bár a nézők nem feledkeztek meg róla. Több mint 50 ezer követője van, az oldalát sok más sztárral ellentétben másképpen használja, inaktívabb is.

Lapozó: 1 2

Százmilliók kényszerülhetnek elhagyni a süllyedő kínai városokat a következő évtizedekben

Kelet-Kína metropoliszaiban nagyon súlyos problémák kezdenek körvonalazódni.