Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Dupla onboard nézetből a szörnyű Stroll-Latifi baleset az Ausztrál Nagydíjról

Lance Stroll és Nicholas Latifi az időmérő edzés ideje alatt futottak össze egymással, amiből egy igen komoly baleset lett.

...svg content...Fotó: Nicholas Latifi, a Williams kanadai versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Ausztrál Nagydíjának második szabadedzésén a melbourne-i pályán 2022. április 8-án. A futamot április 10-én rendezik. MTI/EPA/Simon Baker
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Ezen a hétvégén Ausztráliában, Melbourne-ben vendégeskedett a mezőny, és noha az első két futam szenzációs volt, hála az új szabályoknak is, az Albert Parkban már sokkal inkább volt hiányérzetünk.

Ez elsősorban a futamra értendő, mert a többi program teljesen rendben volt, az időmérő edzésen is bőven volt mit látnunk. Sebastian Vettel például a harmadik szabadedzésen vágta oda az Aston Martint, de a szintén világbajnok Fernando Alonso sem úszta meg. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Az Alpine sztárja a kvalifikáción szenvedett balesetet a Q3-ban, nem sokkal azután, hogy Stroll és Latifi csúnyán összeakadtak. Erről az incidensről már több felvételt is láthattunk, de olyat nem, amiben egymás alatt van a két onboard.

Most pontosan ezt a felvételt nézhetitek meg, ami még inkább segíthet eldönteni azt, hogy Strollnak mekkora volt a felelőssége a csattanásban, ami sok százezer dolláros kárt eredményezhetett, és ez a Williams számára különösen rossz hír.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.