Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,803 $

Vajna Timi olyan formás kebleket és fenékformát villantott, hogy leestünk a székről (videóval)

Vajna Timi is tipikusan az a karakter, akiben finoman szólva is benne van a váratlan, és abszolúte minden túlzás nélkül mondhatjuk azt, hogy soha ezelőtt nem volt ilyen penge a formája, mint most.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre inkább előtérbe kerülnek a külsőségek a világunkban, egyszerűen ilyen világot élünk, az ember nyomás alatt érzi magát, látván a közösségi médiás tartalmakat, ahol az emberek egy része egymással versenyez.

Emellett ott vannak a hírességek, sokan szeretnének rájuk hasonlítani, akikből motivációt meríthetünk. Egyvalamit azonban soha ne veszítsünk szem elől, méghozzá azt, hogy önmagunk maradjunk, ne akarjunk egy „klón” lenni. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Az egyediség nem abban rejlik, hogy utánozunk valakit, vagy igazán rá akarunk hasonlítani. Legyen szó világsztárról, hazai sztárról, legyünk önmagunk, és merítsünk erőt abból, amit másoktól látunk.

James Gunn a DC messiása, aki azzal menti meg a DC-t, hogy nem ő a következő Zack Snyder

Vajna Timi is egy jó példa, mert olyan formát hozott össze magának az elmúlt hónapok alatt, hogy egészen nyugodtan elindulhatna egy bikiniversenyen, ahol abszolúte esélyes lehetne, mert ez már több mint komoly.

Lapozó: 1 2