Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,244 $

Legalább 13-an haltak meg a heves esőzések következtében Kolumbiában

A hatóságok szerint a heves esőzések és áradások által legsúlyosabban érintett régió Antioquia, ahol idén több mint 100-an estek áldozatául a szélsőséges időjárási körülményeknek.

...svg content...MTI/EPA/Colombian National Army
Dél-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

A jelentések szerint pénteken 13-ra emelkedett a legutóbbi áradás halálos áldozatainak száma Kolumbiában, miközben katonák vettek részt az evakuálási folyamatokban Antioquia régióban, ahol a térségben található bányatelepeket áradások és sárcsuszamlások pusztították el.

Az El Porvenir bányában rekedt munkások mentésében segédkeztek a katonaság tagjai, akik sikeresen evakuálták Paola Caro-t, egy helyi bányászt, aki jelenleg a kórházban lábadozik, miután élve megúszta az incidenst, valamint szomorúan osztotta meg, hogy két másik nő, akikkel együtt volt, nem voltak ilyen szerencsések. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

A The Epoch Times cikkéből kiderül, hogy Kolumbiában a csapadékosabb évszakokban gyakoriak az áradások, a hatóságok pedig arról is beszámoltak, hogy az Antioquiában pusztító áradások idén több mint 100 halálos áldozatot követeltek.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.