Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Ezeket a játékokat zsebelhetjük be ingyen Epic Games Store-on áprilisban

Megérkeztek az amerikai videójáték-megosztó platform legújabb ingyenes alkotásai, amelyekkel hosszú órákat tölthetünk el önfeledt szórakozással a monitorok előtt.

...svg content...Epic
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Epic Games Store minden csütörtökön újabb game-eket oszt szét a felhasználók között – ez áprilisban sem lesz másként, az óriáscég ugyanis bejelentette, mely címek válnak ingyenessé tavasz első hónapjában.

A júzerek első körben a Rogue Legacy-t helyezhetik bérmentve könyvtárukba, ami a nevéből adódóan egy roguelike műremek, amely nemcsak a kritikusok, hanem a játékosok tiszteletét is elnyerte. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A másik ingyenes játék a The Vanishing of Ethan Carter lesz, ami egy misztikus FPS, amely szintén pozitív fogadtatásban részesült.

Mindkét alkotást egészen április 14-ig szerezhetjük be, azonban azoknak sem kell csüggedniük, akik valamilyen okból kifolyólag ezt nem tudták megtenni, hiszen az említett dátumot követően egy héten keresztül, egészen április 21-ig újabb két cím érkezik ez Epic Games Store kínálatába, mégpedig az XCOM 2 és az Insurmountable.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.