Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Egyre nagyobb a botrány: gyámügyhöz fordul Varga Márk Melanie miatt

Tovább és tovább dagad a botrány, Varga Márk, azaz G.w.M nem hagyja annyiban a dolgot, és jogi útra tereli az ügyet.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy tűnik, még egy ideig biztosan nem lesz béke Márk és volt felesége, Melanie között, akik a közösségi médián keresztül üzengetnek egymásnak. Nemrég a rapper nagyon durva szavakat fogalmazott meg gyermekei édesanyjáról, aki ezt nem hagyta annyiban.

Úgy tűnik, hogy vége az üzengetésnek, mert Márk a gyámügyhöz fordul, tehát jogi útra tereli az ügyet a gyerekei miatt. A Bors arról ír, hogy az egykori páros márciusban a gyerektartáson vesztek össze, most pedig amiatt van közöttük feszültség, mert állítólag Melanie tiltja, hogy Márk láthassa a gyerekeit. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ugyanakkor ezt tagadja az édesanya, és kikérte magának a hangnemet, a durva szavakat, minősítéseket. „Egyáltalán nem igaz az, amit Melanie írt, vagyis, hogy ne akarnék találkozni a gyerekeimmel. Tudom, hogy mindenféle rosszat írnak rólam az közösségi oldalakon, de engem ez egyáltalán nem érdekel.” – idézte a Bors Márkot, aki hangsúlyozta, őt csak a kislánya és a kisfia érdekli.

Berki Mazsi vajon most kire utalt?

„Én egy csalódott édesapa vagyok, akit a gyerekeivel igenis sakkban lehet tartani. Mindenki szerint én vagyok az, aki mocskolódik és támad, de azt senki nem látja, hogy Melanie mégis hogyan viselkedik a kamerákon és az Instagram-bejegyzéseken kívül.”

Hogy mi lesz ennek a vége, azt nem tudni, de az biztosan nem megoldás, ami jelenleg Márkék között zajlik a nagy nyilvánosság előtt. A legutóbbi poszt is nagyon erősen megosztotta az emberek véleményét, amit a rapper fogalmazott meg volt feleségéhez.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.