Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Majka kint volt a Chelsea-Real Madridon (fotóval)

Majka természetesen nem egedül volt kint, és nem éppen úgy alakultak a dolgok, mint azt a hazai csapat szerette volna.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zajlanak az események a Bajnokok Ligája idei kiírásában, hamarosan pedig jöhet a döntő, de előtte még lesz pár mérkőzés. Az új szezonban is volt pár meglepetés, amikre egyáltalán nem számíthattunk, így nem kizárt, hogy olyan győztest ünnepelhetnek a nézők, akikre nem feltétlen tippeltek volna.

A Chelsea egyértelműen a favoritok között szerepelt, a londoniak ráadásul nemrég megnyerték a világ legismertebb sorozatát. Most azonban komoly bajba kerültek, mivel kikaptak a Real Madrid ellen, ráadásul hazai pályán. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Benzema alig pár perc alatt duplázott, amivel megadta a hangulatot, és noha még az első félidőben szépíteni tudtak a londoniak, a francia sztár a 46. percben újra beköszönt, így mondhatni egyedül intézte el a Chelsea-t.

Jennifer Lopez lassan 53 éves, de úgy néz ki, mintha 33 lenne (fotók)

Ez megint egy olyan eredmény volt, amire nem feltétlen számíthattunk, így minden eddiginél érdekesebb lesz a folytatás. A helyszínen is sokan voltak kíváncsiak a nagy mérkőzésre, ami egyúttal a BL egyik legnagyobb rangadója is volt.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.