Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Ennyivel másabb Kulcsár Edina élete Csuti után Varga Márk mellett

Kulcsár Edina a LifeTV-nek adott interjút, melynek ideje alatt Varga Márk is szóba került, akivel rendkívül jó a kapcsolata, teljesen el tudja engedni magát mellette.

...svg content...Fotó: Instagram/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti és Edina hosszú időn át harcoltak a házasságukért, ezt a Nyerő Párosban sem tagadták, mert azzal a céllal fogadták el az RTL Klub felkérését, hogy sikerrel járjanak. Később kiderült, hogy ez sem volt elegendő a házasság megmentéséhez, csak nyertek némi időt maguknak.

Azóta már Csutinak is van párja, akit Megan Fox-hoz hasonlítanak, annyira gyönyörű szerintük a fiatal lány. Egy biztos, a közös fotó nagyon rövid időn belül felülmúlta azon like-ok számát, amit Edina és Márk első közös szelfije kapott. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Sokkal több is a pozitív vélemény Csutiéknál, és Edina is csak jót tudott kívánni a volt férjének, és szívesen találkozna a kedvesével a gyerekek miatt. Az egykori szépségkirálynő csak úgy lubickol a saját kapcsolatában, még a telefonjára sem igazán néz rá, amikor Márkkal. „Mintha nem lenne telefonom.”

A LifeTV-nek adott interjújában elmesélte, volt három olyan eset is, amikor teljesen megfeledkezett a telefonjáról, úgy indult útnak, ami otthon maradt. Korábban ez nem volt jellemző, nemigazán tudott Edina elszakadni a telefonjától, és jól látható módon a híres rapper más hatással van rá.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.