Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,38 Ft
Euró
395,70 Ft
Font
468,58 Ft
Bitcoin
61,853 $

Exatlon All Star: Somhegyi Krisztián, a bajnokok bajnoka, egy igazi hős

Krisztián mindannyiunk példaképe, nemcsak azoknak, akik sportolnak, mert olyan erőket mozgósított magában, amikről talán ő sem tudott.

...svg content...Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A bajnokok versenyzője ismét a finálé előtt volt kénytelen távozni, megint egy súlyosabb sérülés miatt. Ezúttal azonban párbajozhatott, szembement az orvosi javaslatokkal, mivel pár napig pihentetnie kellett volna. a bal vállát.

Erre azonban a verseny ezen szakaszában már nincs idő, hiszen rövidesen véget ér az All Star évad, és kiderül, ki nyeri meg a 15 milliós fődíjat a lányok és a fiúk közül. Krisztián különdíjat érdemelne, akkora teljesítményt tett le az asztalra, sérülten is megvolt az esélye arra, hogy továbbjusson. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Sőt, két társának még segített is a futamok között, amire mástól nemigazán láthattunk példát. Egyszer Danny-nek, egyszer pedig Daninak gurította vissza a labdát, ami pont elé került, miközben a bal karja szinte használhatatlan volt.

Gabriela Spanic egy őrülten vonzó dekoltázzsal tért vissza

Krisztián a búcsúvideójában elmondta, a verseny minden egyes pillanatára örömmel fog visszaemlékezni, hatalmas élmény volt számára az Exatlon Hungary All Starban versenyezni. „Hatalmas ajándék, mindamellett egy borzasztóan nagy megtiszteltetés.”

Lapozó: 1 2

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.