Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,814 $

Exatlon All Star: Krisztián drámai módon esett ki, hatalmas hős volt, az egyik lány is búcsúzott

Drámai napon vagyunk túl, aminek ideje alatt Somhegyi Krisztián a súlyosabb sérülése ellenére is vállalta a futást, amivel ismét megmutatta, hogy mekkora bajnok.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legnagyobb kérdés az volt, hogy mi lesz Krisztiánnal, miután tegnap súlyos vállsérülést szenvedett, azonnal tudni lehetett, hogy komoly a gond. A bajnok elismerte, minimálisak lehetnek a sérülései, de nem akart úgy távozni, mint tavaly, amikor szintén egy kézsérülés miatt fel kellett adnia.

A társak is látták, hogy ez most más, mert Krisztián arcán soha nem látott fájdalmak ültek ki, de hatalmas harcos, és saját felelősségre vállalta a küzdelmet, hogy valahogy bejusson a TOP-3-ba, amit egy nappal korábban Bálint és Gabi már abszolvált, így tarthattak egy pihenőnapot. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Monoki Lehel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője közölte Krisztiánnal az orvosi diagnózist, miszerint néhány napot pihennie kellene, de erre már nincs idő. Mindenkit letaglózott a hír, és szomorúan figyelték, ahogyan Krisztián sérülten harcolt, ami sokat veszített a sebességéből, és csak fél kézzel tudott közlekedni, illetve dobálni az ügyességin.

Tóth Gabi: „Folyamatosan azzal támadtak, hogy nincs érettségim, magyarán leostobáztak, megvett a hatalom, álszent vagyok”

Ez önmagában hatalmas hátrány, de ennek ellenére még nyertes futama is volt, sőt, még segített is a csapattársának. Szintén jó volt látni, hogy az ellenfelek Krisztián ellen nem adtak bele mindent, abszolúte fair módon küzdöttek, még akkor is, ha ezzel a versenyüket kockáztatták.

Lapozó: 1 2

Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az elmúlt 5 évben jelentősen nőtt azok aránya, akik bizonytalanok háztartásuk anyagi jövedelme miatt.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.