Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Hivatalos: felelősségteljes pozíciót kapott Koeman, erre a kispadra ülhet le

Louis Van Gaal rosszindulatú prosztatarákja nagy szerepet játszhat Ronald Koeman életében. 

...svg content...Fotó: Ronald Koemant bemutatja a holland labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányaként a Királyi Holland Labdarúgó-szövetség Zeistben 2018. február 6-án. (MTI/EPA/Olaf Kraak)
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Louis Van Gaal edzői megbízatása a holland válogatott élén a 2022-es katari téli világbajnokság után járt volna le, most pedig már biztos, hogy nem fogja folytatni a munkát. 

Már korábban diagnosztizálták nála a rákot, már 25 sugárkezelésen átesett, úgy, hogy egyik játékosa sem tudott róla. Ennek ellenére mégis úgy döntött a vezetőség, hogy nem őt akarják a továbbiakban a kispadon látni.  Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A helyére az a Ronald Koeman került, aki számára nem ismeretlen a nemzeti 11 vezetése, Ez lenne a második kalandja a csapat élén, miután az első munkája a holland válogatottnál pozitívan alakult: 20 mérkőzésen 11 győzelem, öt döntetlen és négy vereség a mérlege. 

Koeman 2020 augusztusában hagyta el az Oranjét, hogy a Barcelonához szerződjön, azonban, ahogy a hivatalos bejelentés is írja, 2023-tól ismét a nemzeti csapat élére kerül a holland szakember. 

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.