Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Kiszivárogtak a vivo X Fold összehajtható csúcsmobil specifikációi

Előreláthatólag az április 11-ére beharangozott nagyszabású online eseményen ránthatják le a leplet a vivo csúcskategóriás készülékéről, ám a marketinganyagok már idő előtt felsejlettek a viszonteladóknál.

...svg content...Weibo
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A vivo X Fold a nemrégiben közzétett fotók alapján 8 hüvelykes, 2K felbontású, 120 Hz-es képfrissítési rátájú belső képernyővel rendelkezik, míg a külső panel egy 6,53 hüvelykes, FHD+ felbontású, szintén 120 Hz-es egység lesz – írta a Sparrows News.

A csúcsmobilt a Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet hajtja, ami LPDDR5 memóriával, UFS 3.1 tárhellyel, illetve Android 12 operációs rendszerrel működik majd, miközben hátlapjában egy 4 600 mAh kapacitású, 66 W-os vezetékes és 50 W-os vezeték nélküli töltést támogató akkumulátor felel a megfelelő energiaellátásért. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ami a kamerarendszert illeti, négy darab, Zeiss márkajelzésű modulra számíthatunk, melyek közül a főkamera egy 50 megapixeles Samsung GN5 szenzor lesz, ami mellett egy 48 megapixeles ultraszéles kamera, egy 12 megapixeles portrélencse, illetve egy optikai képstabilizátorral ellátott periszkóplencse kapott helyet.

A vivo X Fold képernyője összesen 19 DisplayMate A+ rekordot döntött meg, ami azt jelenti, hogy zsanérja 300 ezer kihajtásig és összecsukásig tartó működésre kapott tanúsítványt, így gyakorlatilag éveken keresztül sértetlen maradhat.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.