18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Betelt a pohár: Varga Márk elkezdett kitalálni Melanie-ról, gonosz, rothadt nőnek nevezte

Nagyon úgy fest, hogy Varga Márknál betelt a pohár, Kulcsár Edina párja igen kemény szavakat fogalmazott meg volt szerelméhez, gyermekei édesanyjához.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Márk és Melanie kapcsolata nagyon megromlott az utóbbi időben, arról is hallhattunk, hogy a fiatal édesanya komoly összegeket akar havi szinten a gyerekek nevelése miatt. Kulcsár Edina szerelme viszont nem hagyja magát, nemrég pedig igen csúnyán kiakadt, és minden eddiginél hevesebben reagált a közösségi médiában.

Mintha betelt volna nála a pohár, mert az, amiket állít, igen kemény dolgok, és ha ez így megy tovább, valószínűleg még több minden fog elhangozni. Talán most minden eddiginél rosszabb a viszony a sztár és a volt párja között. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„Te mit képzelsz magadról? Felhív a kislány, hogy át akar jönni, erre azt mondtam, kérdezzen meg téged, de te nem engeded! A következő pillanatban, amikor már hazaér a gyerek, kikapod a kezéből a telefont, és azt mondod, hogy majd holnap jöhet, itt aludhat, majd elkezdesz csúnyán kiabálni a gyerekek előtt, hogy g*cis k*rva, stb…” – írta az Instagram oldalán Márk.

Az emberek padlót fogtak, mennyire gyönyörű Csuti új párja, máris Kulcsár Edinához hasonlítják

„Annyira egy gonosz rothadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányomból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat, meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát te romlott nő.”

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.