Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

Rubint Réka és Barta Sylvia egymás mellett edzőruhában, nagyon szexik

Rubint Réka és Barta Sylvia közös programon vettek részt, amit nagyon élveztek, és mindketten penge formában vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rubint Réka nagyon fiatalon futott be, és vált meghatározó tagjává a sztárok világának, amikor még a kazetták korszakát éltük. Azóta rengeteg idő telt el, több mint két évtized, de Réka sikeresebb, mint valaha, többek között üzletasszonyként is a családi vállalkozáson belül.

Réka 1978. június 28-án látta meg a napvilágot, tehát idén nyáron lesz 44 éves, de fittebb, mint valaha. Valószínűleg 50 évesen is ugyanezzel az intenzitással fog edzéseket tartani, nincs igazán oka arra, hogy aggódjon. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A másik oldalon Barta Sylvia 52 esztendős, idén január töltötte be az 52. életévét, aki szintén jó példa lehet Réka számára, hogy 50 felett is lehet valaki szuper-fitt és szuper-szexi, ez nem is lehet kérdés a részükről.

Rita Ora bikinis fotóitól forróság lesz odakint

A TV2 sztárja a 70-es évek hajnalán látta meg napvilágot, és 8 éves volt, amikor Réka megszületett. Nincs közöttük olyan nagy differencia, és a legnagyobb közös pont egyértelműen a sport, a mozgás szeretete.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Szentkirályi a Magyar-Vitézy-Karácsony tervéről: „Lepaktáltak, mert hatalomért és pénzért bármire képesek”

Szentkirályi Alexandra is reagált a 444 cikkére, ami szerint Magyar Péter Vitézy Dávidot ültetné be Karácsony Gergely vezetésének egyik legfontosabb székébe, méghozzá főpolgármester-helyettesként, amit korábban szinte kizárt a főpolgármester a választások miatt.