Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
452,44 Ft
Bitcoin
63,097 $

Kiszivárogtak a Naughty Dog fejlesztésben lévő játékainak részletei

Egy adatszivárgásnak köszönhetően megtudhattuk, hogy a Last of Us Factions-ön kívül készülőfélben van egy új, fantasy környezetben játszódó game is.

Naughty Dog
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Lassan két éve annak, hogy a Naughty Dog kiadta a The Last of Us 2-t, melynek fogadtatása ugyan vegyes lett, azonban mind a rajongók, mind a kritikusok elismerték, hogy minden idők egyik legfantasztikusabb sztoriját rakták össze ismét a készítői.

Azóta nem sokat lehetett hallani a stúdióról, ám az IGN kiszúrta az egyik bennfentes iparági forrás Twitter-bejegyzését, amelyben arról írt, hogy a The Last of Us multiplayerét eredetileg battle royal játéknak szánták, ám inkább megváltoztatták szándékukat, és az alapjaitól kezdve újragondolták a game-et, és egy Escape from Tarkovra hajazó játékmenetet komponálhatnak. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A szivárogtatás azt is megerősíti, hogy a Naughty Dog mindeközben egy új IP-n is dolgozik, amely fantasy környezetben játszódik, és ez lesz talán az első projekt, melynek munkálataiban nem vesz részt a stúdió ikonikus alakja, Neil Druckmann.

Mindezeken felül a The Last of Us 3 forgatókönyvét is elkezdték megalkotni és felvázolni, azonban mivel a Naughty Dognál az előbbiekben említett fejlesztésekkel vannak elfoglalva, ezért a legendás sorozat harmadik epizódjának megjelenése minden bizonnyal még jó pár évet várathat magára.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.