Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Metzker Viki újabb bugyis képe még magasabbra teszi a lécet, végtelenül szexi

Szexibbnél szexibb képek látnak napvilágot a híres DJ-ről, akinek imádjuk a stílusát, a karakterét és a megjelenését, mert abszolúte egyedi.

...svg content...Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Meg tudjuk érteni, ha egyes hírességek bizonyos embereknek már túl sokat mutatnak, vagy nem abban a formában, mint amihez hozzászoktak. Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy nem évtizedekkel korábban élünk, ez egy sokkal szabadabb világ.

Megkaptuk az igazi lehetőséget arra, hogy önmagunk legyünk, és a legtöbb esetben ezért ne is bántsanak bennünket. Szavakkal még mindig megteszik egyes emberek, ha épp kihívóan öltözünk, de ez legyen a gyűlölködők baja. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Semmi gond nincs azzal, ha kicsípjük magunkat, és olyan szexin öltözünk fel, mint például Metzker Viki. Jegyezzük meg, magasan van a léc, nehéz sokkal vonzóbbnak lenni a DJ-nél, mert nagyon komoly vonalakkal rendelkezik.

Hát ez is eljött: véget ért a Peaky Blinders, drámai lett a lezárás

Nem fél megmutatni ezeket a vonalakat, de még bőven az igényesség határain belül. Abszolúte hozza azt a karaktert, amit megszokhattunk, és ez a bulijain sincs másképp, de egy otthoni képpel is képes lenyűgözni a közönségét.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.