Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Gattyán György szerint történelmet írtak a Megoldás Mozgalommal

Gattyán György nagyon büszke arra, amit elértek a 2022-es választásokon a Megoldás Mozgalom élén.

...svg content...Fotó: Gattyán György, a Megoldás Mozgalom elnöke nyilatkozik a sajtónak a párt eredményváró rendezvényén, a Normafa Club House-ban az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Megoldás Mozgalom 100 napos fennállása óta elért eredményt emelte ki Gattyán György pártelnök, listavezető azt értékelve, hogy a szavazatok mintegy 70 százalékos feldolgozottsága alapján 1 százalék körüli eredményt értek el a vasárnapi országgyűlési választáson.

 Egy száznapos pártnak, mozgalomnak ez szép eredmény, bár egy kicsit többre számítottak – mondta az üzletember pártja eredményváró rendezvényén, Budapesten. Kérdésre válaszolva közölte, folytatják a munkát. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A kampányhajrát értékelve azt mondta: Budapest közelebb áll hozzájuk, a fővárosi kerületekben jobban állnak, a vidéki régiókban még van feladatuk. A digitalizációról – mint a kampány fő eleméről – azt mondta: nekik még mindig ez a legfontosabb, de a két nagy politikai tömb is elkezdett ezzel foglalkozni. Arra a kérdésre, hogy el tud-e képzelni együttműködést akár a kormánnyal is, hogy a digitalizációs céljaikat elérjék, azt mondta: ez egyelőre nem aktuális, de ha bárki kéri tőlük, hogy adják át a tapasztalataikat, tudásukat, vagy nyújtsanak segítséget, nyitottak erre.

(MTI)

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.