Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,42 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,902 $

Dallos Bogi az év egyik legmenőbb szettjében lépett színpadra a döntőben

Dallos Bogi ugyan már korábban kiesett, ő is lehetőséget kapott arra, hogy ott legyen a Sztárban Sztár döntőjében.

...svg content...Fotó: Instagram/Dallos Bogi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dallos Bogi az elmúlt években igencsak foglalkoztatott volt, sokat köszönhet a televízióknak, ráadásul mindkét nagy kereskedelmi csatorna lehetőséget ajánlott neki. Ez pedig mindig kivételes lehetőség, olyasvalami, amit nehéz visszautasítani, már csak a nagy elérés miatt is.

Először az RTL Klubnál ismerhették meg sokan a nevét, amikor beültették az X-Faktor mentorszékébe. Sokan nem értettek egyet a döntéssel, egyesek éles kritikákat fogalmaztak meg vele szemben, de általában ez így szokott lenni, ha érkezik egy új ember. Soron kívül Valaki magára tetováltatta Magyar Péter arcmását (videó)

Bogi igen hamar felvette a ritmust, és teljesen természetes volt számára a helyzet, ám ennek ellenére is voltak páran, akik ki nem állhatták. A fiatal énekesnő igyekezett ezt kizárni, és közben szerelembe esett, amire ugyancsak sokan felfigyeltek.

ByeAlex is kimondta, elmegy szavazni vasárnap

Azóta Puskás Peti eljegyezte, elvette a szerelmét, és jöhetett a Nyerő Páros, ahol ugyancsak szórakoztatóak voltak. Azóta sok minden történt velük, Bogi távozott az X-Faktorból, ahol Csobot Adél vette át a helyét, míg a többiek maradtak.

Lapozó: 1 2

37°C is lehet vasárnap, rekkenő hőség vár ránk

Nem győzzük hangsúlyozni, mindenki legyen figyelmes magára és embertársaira vasárnap a hőség miatt.

Viharos és fordulatos meccsen jutott tovább Németország az Európa-bajnokságon

Németország az Európa-bajnokság eddigi legjobb mérkőzését nyerte meg Dánia ellen, mialatt vihar miatt 25 percet állt a játék.

Máris kiesett a címvédő Olaszország Svájc ellen az Európa-bajnokságról

Enyhe túlzással papírforma eredmény született a Svájc-Olaszország mérkőzésen az Európa-bajnokságon, miután az olaszok ezúttal is gyengén játszottak, mindössze egy kaput eltalált lövésük volt.