Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Kegyetlenül beszóltak Rácz Jenő várandós feleségének az egyik plázában, gusztustalan viselkedés

Egyenesen sokkoló, hogy a „férfi” mit nem megengedett magának, Gyuricza Dóri pedig okosan reagálta le a helyzetet, nem szólt vissza.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Jenő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gyuricza Dóri közel 20 kilogrammot vett fel eddig a terhessége alatt, amiben semmi rossz nincs. Mindenki másképpen éli meg a várandósságát, testileg és lelkileg is, így senkit sem szabad bántani amiatt, mert felszaladt rá pár kiló.

Az, ami viszont ma történt Dórival, egyenesen kegyetlen, sokkoló és igazságtalan. Cikkünk megírásának pillanatában is dühöt érzünk a „férfival” szemben, mert amit tett, az több mint gusztustalan és elítélendő. Kitartás, Dóri… Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Ma elkísértem anyukámat egy plázába nézelődni, gondolván, egy kis extra séta sosem árt várandósan. Persze gyakran a mosdó felé is elsétálgattam a 10 kilós pocaknak köszönhetően.” – kezdte az Instagram oldalán a történetet Dóri.

Mámorítóan szexi és szép dekoltázst villantott Gelencsér Timi

„Egyik ilyen alkalommal egy kedves férfi utánam szólt, hogy ‘jó nagy súlyban vagy’. Utólag sajnálom, hogy nem szóltam vissza neki, de úgy visszakiabáltam volna, hogy ‘Megnézném a fejed, ha 10 percre lennének ekkora golyóid.’ Az ok, amiért ezt elmesélem nektek, nem más, mint hogy majdnem minden kismama-ismerősömet megszólták a terhessége során az utcán a ‘méreteit miatt.’”

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.