Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,948 $

Mindössze egy évvel hosszabbíthatják meg Thomas Müller szerződését

Ha igazak a hírek, Müller 2024-ig marad a Bayern München alkalmazásában.

...svg content...Berlin, 2022. január 23. Thomas Müller, a Bayern München játékosa ünnepli gólját a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Hertha BSC-Bayern München mérkõzésen Berlinben 2022. január 23-án MTI/EPA/Clemens Bilan
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Ekrem Konur szakújságíró szerint a Bayern München vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat Thomas Müller hosszabbításával kapcsolatosan.

A német játékos szerződése jövőre jár le, a Bayern pedig 1+1 éves szerződést kínál neki, amelynek értelmében még egy évvel, 2024-ig meghosszabbítaná a kontraktusát. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A 32 éves Thomas Müller a német csapat egyik kulcsjátékosa, 26 bajnoki fellépésén 7 gólt szerzett és 19 asszisztot adott. Robert Lewandowski mellett ő a Bayern támadógépezetének egyik legfontosabb tagja – írta meg a Fichajes.

Thomas Müller emellett a bajorok öltözőjének emblematikus figurája is. Manuel Neuer mellett ő a csapat egyik legrutinosabb tagja. A Bayern München színeiben eddig 410 alkalommal lépett pályára, 136-szor talált be és 186 gólpasszt osztott ki.

Müller a válogatottban is nélkülözhetetlen szerepet tölt be, 2014-ben a nemzeti tizeneggyel világbajnoki címig menetelő csatár 112-szer húzhatta magára a címeres mezt, és összesen 43 gólt szerzett.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.