Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,681 $

Tóth Andi újabb meglepetésképe: a rajongók odavannak érte

A szexi énekesnő és színésznő pontosan tudja, hogy mi az, ami megoszthatja az embereket, bár manapság nehéz olyan dolgot kirakni az internetre, amibe ne kötnének bele.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A szexi énekesnő és színésznő pontosan tudja, hogy mi az, ami megoszthatja az embereket, bár manapság nehéz olyan dolgot kirakni az internetre, amibe ne kötnének bele.

Tóth Andi a jelek szerint továbbra sem hagyta magát, akinek igen jó adottságai vannak, akár egy fitneszmodell karrierhez is, ami egy újabb mérföldkő lehetne az eddig sem színtelen életében, karrierjében. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Hogy miért írjuk ezt? Egyszerűen csak amiatt, mert Andi egy sokoldalú karakter, aki énekesként és színészként is megmutatta már a tehetséget. Ezzel együtt megvan benne az a tűz, ami sokakban nincs.

https://liner.hu/toth-andi-szorakozas-elott-es-utan-insta-vs-valosag/

Még mindig nagyon fiatal, bőven van ideje arra, hogy újabb és újabb célokat valósítson meg. Azt azonban nagyon kedvelhetjük benne, hogy egy mókás karakter is, aki jól bánik a szarkazmussal, de néha pár követő félreértheti emiatt.

Mindenkinek nem lehet megfelelni, és ez így van rendjén. Andi az Instagram oldalán mindig kapunk valami váratlant és szexit. Ezen a héten sok sztár mutatta meg a formás lábait, és az egykori X-Faktor-győztes sem maradhatott ki a klubból.

https://liner.hu/toth-andi-legujabb-fotoja-tobbeknel-is-kiverte-a-biztositekot/

Sőt, bizonyos szempontból növelte is a tétet. Andi, mosolyogj, mert jól áll! Más tanácsunk már nem is lenne a sokszor nagyon tüneményes sztárhoz. Csupán talán még annyi, hogy ne vegyen minden támadó és negatív kritikát a közösségi médiában, mert ez sajnos ezzel jár.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.