Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,123 $

Exatlon: Krisztián összetört lelkileg Janka távozásával, már most nagyon hiányzik neki (videó)

Somhegyi Krisztián nagyon nehezen éli meg, hogy Tóth Janka már nincs versenyben, akivel igen szoros a kapcsolata.

...svg content...Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Krisztián és Janka a harmadik évadban versenyeztek, de mindketten párbaj nélkül távoztak. A bajnokfiú kézsérülés miatt volt kénytelen feladni, nem sokkal a döntők előtt, míg Janka egy betegség okán, amiről nem sokat tudni.

Azóta mindketten egészségesek lettek, és visszatértek Dominikára, miközben a közösségi médiában arról pletykáltak a nézők, hogy egy párt alkothatnak. Az biztos, hogy nagyon jóban vannak, és Janka kiesése igencsak mélyen érintette Krisztiánt. Soron kívül Ádám Martin szerint legyőzhetik Németországot az Európa-bajnokságon

A bajnok Gabival beszélgetett, és elmondta, Janka mindig tudta, hogy mire van szüksége, és amikor kellett, kemény volt vele. Krisztián elismerte, Janka nem volt eléggé ott fejben a párbajon, Iza jobban akarta, jobban is koncentrált.

Fantasztikus fotó készült Ördög Nóriról, itt választ fehérneműt reggel

Szomorúan beszélt az elvesztett párbajról, mert nagyon szerette volna, ha Janka tér vissza, már csak a kapcsolatuk miatt is. Nincs semmi gondja Izával, de egyértelmű, hogy kihez húzott a szíve, ám ettől a ponttól kezdődően csak saját magára kell koncentrálnia.

Lapozó: 1 2

Évente több millió szívbeteg halálához járul hozzá a környezetszennyezés

Hatalmas egészségügyi fenyegetést jelent, más egyéb környezeti tényezőkkel együtt.

Még mindig nem találják a budapesti kórházból eltűnt 66 éves nőt

A 66 éves nő június 10-én egy XIII. kerületi egészségügyi intézményből távozott ismeretlen helyre, és nem tudni, hol van jelenleg.