Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Exatlon: kiderült, melyik bajnoklány esett ki Janka és Iza közül, zokogva omlott össze a győztes

Az Exatlon Hungary All Star mezőnyéből ezúttal egy bajnoknak kellett távoznia, az egyik női bajnok hagyta el a csapatát.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary All Star évada is ráfordult a célegyenesre, hamarosan véget ér a nagy viadal, és kiderül, hogy ki nyeri a 15 millió forintos fődíjat. A lányok és a fiúk oldaláról is csak egyvalaki nyerheti meg 15 milliót, tehát összesen 30 millió forintot osztanak ki.

A szerda végjáték is érdekesen alakult, komoly volt a tét, mert az a csapat, mely elveszíti a napot, 24 órával később párbajoznia kell. Végül a bajnokok maradtak alul, és hamar kiderült, hogy kinek van a legrosszabb statisztikája. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Nem okozhatott meglepetést, hogy megint Janka neve mellé került a legrosszabb statisztika, így ő már biztos párbajozója volt a csütörtöki napnak. Az előző körhöz hasonlóan Danny választott, ő dönthette el, hogy kinek kell párbajoznia, bár nem volt sok opció, mert az egyik oldalon ott volt Iza, míg a másikon Gabi, akit az egyik komoly esélyesnek tartanak.

Rúzsa Magdinak nemcsak a hangja, a szíve is arany

A párbajt egy medáljáték előzte meg, ami mindenki számára fontos volt. A lányok csatáját Bogi nyerte, Jankával és Gabival döntőzött, de egyikük sem tudott jobb időt futni, így a kihívólányé lett a medál. A fiúk sem vettek vissza, Danny kezdett, de az ideje nem volt jobb a selejtezőnél, amivel rögtön esélyt adott Bálintnak és Krisztiánnak. Noha Krisztián villámgyors volt a döntő előtt, a fináléban ezt már nem tudta hozni, aminek köszönhetően Bálint nyerte az utolsó medáljátékot, és hat medállal a nyakában fordult rá a célegyenesre.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.