Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Olyan robottáncot vert le a konyhában Jamie Foxx, hogy bekönnyezel (videó)

Jamie Foxx hozta a formáját, nagyon érzi a ritmust, és mint kiderült, a robottánc sem áll tőle messze, nagyon ott van.

...svg content...Fotó: Instagram/Jamie Foxx
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hollywoodban napok óta minden Will Smith oscaros pofonjáról szól, amiből nemzetközi botrány lett. Hatalmas vitát váltott ki a pofon, amibe Chris Rock nézett bele. Azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon mennyire volt igaz, amit azokban a pillanatokban láttunk.

Sokak szerint semmi többről nem volt szó, mint egy megrendezett jelentről, amivel a nézettséget akarták növelni. Mások pedig abban biztosak, hogy igazi volt jelenet, amiből akár komoly verekedés is lehetett volna. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

Rock azonban semmit nem tett, és ha ez valóban igazi pofon volt, profiként reagálta le a dolgot, még akkor is, ha sok rajongó szerint sértően beszélt Smith feleségéről. Egy biztos, rég beszéltek ennyit az Oscar-gáláról, és még mindig nincs vége.

Ryan Reynolds már a harmadik filmjével került be a Netflix Top 10-es listájára

Jamie Foxx közben megcsinálta a show-t a saját konyhájában, őt sem kell félteni, ha egy kis táncról van szó. Az 54 éves világsztár, aki 1989 óta aktív a szakmában, még mindig nagyon nagy népszerűségnek örvend.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.