Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Tóth Gabi kedvét az eső sem ronthatja el, itt az újabb ütős szett

Magyarország egyik legnagyobb sztárja sem kedvelheti túlságosan ezt az időt, de már van olyan lelki szinten, hogy mindez ne befolyásolja.

...svg content...Fotó: Insatgram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hajlamosak vagyunk arra, hogy túl nagy figyelmet fordítsunk az időjárásra lelki szempontból. Ha például szakad az eső és sötét van, általában kevés mosolygós embert látni, és ez odabent is igaz, nemcsak odakint.

Valahogy így működünk, és az sem véletlen, hogy nyáron az emberek sokkal boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak. Érdekes lenne látni, ha például egy éven át kizárólag jó idő lenne Magyarországon, mennyiben változnának az emberek. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Nyilván ez nem lehetséges, és a rosszabb időnek ugyanúgy helye van, mint a jónak, így működnek a dolgok. Az már megint más kérdés, hogy a lelkünkben hogyan dolgozzuk ezt fel, miképpen kezeljük a rosszabb időt.

Rúzsa Magdi megmutatta, hogyan sétál egyszerre három babával

Tóth Gabi az évek alatt lelkileg is rengeteget fejlődhetett, tanulhatott, és ez jól látszik a posztjain, interjúin. Nagyon kis teret ad a negatív gondolatoknak, és ez már az öltözködésében is tisztán megfigyelhető.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.