18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

Szexuálisan bántalmazott egy diáklányt egy salgótarjáni szatír

Vádat emeltek azzal a 46 éves férfival szemben, aki november délelőtt Salgótarján belvárosában fogdosott egy 16 éves diáklányt.

...svg content...Illusztráció/Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A férfi 2021. november 24-én, délelőtt, Salgótarján belvárosában meglátott, majd követett egy diáklányokból álló csoportot, akik az oktatási intézményük felé tartottak – írta az ugyeszseg.hu.

Amikor utolérte a csoport végén haladó 16 éves lányt, a kabátját hátulról felemelte, és a sértettet a fenekénél fogdosta és simogatta. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A szeméremsértő magatartás hatására a sértett felsikoltott, majd a férfi kezét magától ellökte, és társaival együtt a közelükben tartózkodó pedagógushoz futott, akinek sikerült elzavarnia a molesztálót.

A férfival szemben a Salgótarjáni Járási Ügyészség emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat, felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozva.

Mivel a vádlottat mentális állapota enyhe fokban korlátozta abban, hogy cselekménye társadalomra veszélyes következményeit felismerje, az ügy tárgyaláson kívül nem bírálható el, a bírósági eljárást a Salgótarjáni Járásbíróságnak az általános szabályok szerint le kell folytatnia.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja