Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

Megállíthatatlanul erősödik a kereskedelmi ingatlanpiac

Az Immofinanz régiós ingatlanvállalat 2021-ben több mint 65 ezer négyzetméterre kötött betéti szerződést az irodai és kiskereskedelmi szektorban.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Immofinanz budapesti myhive irodaházaiban 2021-ben több mint 25 300 négyzetméter került bérbeadásra, ebből közel 14 300 négyzetméter új bérleti szerződéskötés, és több mint 11 000 négyzetméter pedig a meglévő szerződések meghosszabbítása vagy bővülés volt – derült ki a Portfolio cikkéből.

A vállalat célja olyan rugalmas bérleti konstrukciók létrehozása, ahol a rugalmasság mind a bérleti területre, mind a bérleti időtartamra vonatkozik. Olyan könnyen adaptálható és változtatható irodaterek, valamint szétválasztható helyiségek kialakítása, amelyeket rövid időre is bérbe lehet venni az irodaház teljes szolgáltatáscsomagjával együtt. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

A cég tulajdonában álló STOP SHOP-okhoz köthetően közel 40 000 négyzetméteres sikeres bérbeadás zajlott az elmúlt évben – írták.

35 100 négyzetméter a jelenlegi bérleti szerződések meghosszabbítására vonatkozik, és közel 4 500 négyzetméter új bérlői szerződés megkötése volt. A cég régiós terjeszkedési stratégiája mentén Horvátországban és Olaszországban is hajtott végre felvásárlásokat.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.