Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Ennél cukibb most nincs, szenzációsan néz ki a hármas ikreket szült Rúzsa Magdi (fotók)

Személyes szinten is nagyon örülünk annak, hogy Rúzsa Magdi ennyire boldog, hiszen az egyik legkivételesebb sztárról beszélhetünk.

...svg content...Fotó: Instagram/Rúzsa Magdolna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rúzsa Magdi számos nagy sikert élt már meg az évek alatt a zenei világban, és még biztosan fog is. A karrierje hamar sínre került, és sora gyűjtötte be a nagyobbnál nagyobb elismeréseket, amiket maximálisan megérdemelt.

Azok, akik voltak már a koncertjein, tudhatják, hogy milyen különleges a zenei hangzás, amit ott kapunk. Ha egy Rúzsa Magdi koncertre ellátogatsz, garantált, hogy nem az lesz az utolsó, mert igen meggyőző az élmény. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Magdi a magánéletében is révbe ért, hiszen nemcsak hogy rátalált a szerelem, várandós lett. Hatalmas hírként jelent meg szeptember hajnalán, hogy várandós, ráadásul nem egy, nem kettő, hanem három gyermekkel.

Nádai Anikó várandósan állt modellt, csodálatosan néz ki

Azóta többek között Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is gratulált a sztárnak, aki rengeteg más üzenetet is kapott a terhessége ideje alatt, illetve a szülést követően. Mi is csak gratulálni tudunk ehhez a fantasztikus eseményhez, hiszen nem túl gyakori, amikor valaki hármas ikereket hoz világra.

Lapozó: 1 2

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.