Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,59 Ft
Euró
397,78 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
66,640 $

Nádai Anikó várandósan állt modellt, csodálatosan néz ki

Mindig öröm látni, amikor valaki boldog a várandóssága ideje alatt, de Nádai Anikó már előtte is az volt, mert megtalálhatta az igazit.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ember egy társas lény, még akkor is, ha néha más gondolatok vannak a fejünkben egy szakítás vagy csalódás után. Az idő sok sebet begyógyít, és ez nagyon régóta a legjobb ellenszer arra, hogy új boldogok legyünk.

Nyilván az első időszak még rendkívül fájó tud lenni, különösen, ha elkövetjük azt a hibát, hogy követjük a közösségi médiában a volt párunkat, beszélgetünk vele, és így tovább. Vannak bizonyos íratlan szabályok, amiket jobb betartani, főként a saját érdekünkben. Soron kívül Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

Anikó is volt már mélyen az élete során, de mindig erősebben tudott kikászálódni ezekből az időszakból. Amikor az embert folyamatosan csak pofonok érik az életében, már egyre kevésbé tud hinni abban, hogy valami jó is történik vele.

ByeAlex egy texasi motelben a szerelmével, de közben mégsem

Az RTL Klub sztárjával nagyon is történt, ismét rátalált a szerelem, méghozzá egy olyan férfi, akiben megtalálhatta az igazit. Ennél jobb híreket nem is kaphattak volna a rajongók Anikóról, akt azóta eljegyeztek és várandós.

Lapozó: 1 2

Kiderült, mi jelenleg Magyar Péter legnagyobb kihívása, várja az emberek döntését

Magyar Pétert egyre többen igyekeznek meggyőzni arról, hogy vállaljon munkát az Európai Parlamentben, és most pontosan erről kérdezi meg az embereket.

Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

Az eredmények alapján Magyarék szavazóinak fele 40 év alatti, Orbánék és Gyurcsányék táborának közel kétharmada 50 évesnél idősebb.

Gyerekekkel teli busz ütközött össze egy kamionnal Romániában, sokan megsérültek

Összesen 57 ukrán állampolgár utazott a buszon, köztük 42 kiskorú személlyel, akik hétfőre virradó éjszaka ütköztek össze egy kamionnal Tariverde és Baia között.