Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,93 Ft
Euró
396,41 Ft
Font
468,56 Ft
Bitcoin
66,073 $

Újabb nyugdíjemelés érkezhet júniusban

Tállai András közölte, ha a vártnál jobban megemelkedik az infláció, akkor a kormány év közben, júniusban nyugdíjemelést biztosít.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az orosz-ukrán háború, a kibontakozó globális energiaválság, valamint a világgazdaság pandémia utáni felpörgéséből fakadó ellátási nehézségek a három legfontosabb külső tényező, amely befolyásolhatják a hazai gazdasági viszonyok alakulását.

A kormánynak most külön is figyelnie kell a nyugdíjasokra, ezért a szaktárca folyamatosan elemzi az infláció alakulását. Ha a folyamatok szükségessé teszik, nyáron évközi nyugdíjemelés következik – mondta Tállai András államtitkár a Magyar Nemzetnek. Soron kívül Nagyon fontos üzenetet kapott Izrael a magyar kormánytól

A miniszterhelyettes a választások apropóján megjegyezte, szerinte nem elég, hogy a baloldal háborúba sodorná az országot – magyar katonákat és fegyvereket akar küldeni a fegyveres konfliktusba –, de a háború árát is az emberekkel fizettetné meg.

„Az idősek tudják, mit jelent a háború, és nem kérnek baloldal a háborújából” – mondta Tállai András. Szerinte ezért vasárnap szavazzunk a békére, a biztonságra, amelyet csak a Fidesz–KDNP akar és képes megőrizni.