Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Peaky Blinders: Az utolsó évad egy nagyon sötét jövőt vetít előre

A népszerű BBC-sorozat mindig is bővelkedett fordulatokban, azonban úgy tűnik, a karakterek már túl veszélyes vizekre eveztek.

...svg content...Fotó: Cillian Murphy ír színész, a Dunkirk című, második világháborús történelmi dráma egyik szereplője az alkotás világpremierjére érkezik Londonban 2017. július 13-án. (MTI/EPA/Nigel Roddis)
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Peaky Blinders 6. évadában, a halálos betegség fenyegetésével Tommy Shelby igyekszik rendbe tenni ügyeit, valamint azért küzd, hogy „megváltoztassa a világot”, tragikus módon viszont elveszíti a lányát, Ruby-t, aki tuberkulózisban hal meg.

Később Esmének köszönhetően újra találkozik rég elveszett fiával, Duke-kal, akit befogadnak a családba, majd alantas munkát kap a fogadóirodában, ahol szemtanúja lesz egy gyilkosságnak. Ezután megpróbál elmenekülni a Shelby Enterprise-tól, de apja végül meggyőzi, hogy maradjon és dolgozzon a lovak mellett, ahol önmaga lehet. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A fiú kezdetben meglepett amiatt, hogy Tommy jövőt kínál neki, különösen azért, mert „már van egy másik fia”, Charles, azonban apja csak annyit mond: „Az én üzletemnek két oldala van, és mindkettőhöz kell valaki”. Duke azt gondolja, hogy a sötét oldalt kell majd átvennie, mégis minden az ellenkező irányba mutat.

Vasvári Vivien egy olyan fotóval ébresztett, hogy leesett az állunk a helyéről

Egyre valóságosabbá válik, hogy Charles veszi át az üzlet nehezebb oldalát, amellyel egy olyan világba kerül be, ahol azokkal az emberekkel kell szembenéznie, akiktől Tommy annyira próbált megszabadulni – derül ki a Screen Rant cikkéből.

A széria utolsó évadában Tommy az eddigi legrosszabb bandával, fasisztákkal küzd, halála után pedig kérdéses, a fiai szerepet fognak-e a cserélni az üzlet két oldalán, amely vélhetően csak akkor derül ki, amikor az évad vége után egy musical fogja követni a történet fonalát, ezzel talán lezárva azt.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.