Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Exatlon: Herczeg-Kis Bálint mélyponton, bukhatja a 15 milliót

Bálint nemcsak magához, hanem másokhoz képest is gyengébben teljesít, ami nagyon rossz előjel lehet számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Bálint ugyan visszatért Dominikára az Exatlon Hungary All Star évadára, valahogy nem látni benne a régi tüzet, és fejben sincs igazán ott. Nem panaszkodhat, mert remek csapat veszi körül, ismeri a pályákat, a feladatokat, magát az egész játékot.

Még azt sem lehet mondani, hogy túl sokat hagyott volna ki, mert a harmadik évadban szerepelt, ráadásul győztesként térhetett vissza, és ismét megnyerhetné a 15 millió forintot, amivel megint változtathatna az életén. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Néha mintha hiányozna belőle az igazi bálintos motiváció, független attól, hogy most még keményebbek az ellenfelek, mint tavaly. Mintha csak az ereje 60%-át mutatná, és ha ez így megy tovább, elbukhatja az újabb 15 millió forintos fődíjat.

Sarka Kata egészen különleges sminkje és frizurája

Nem jó látni azt, hogy egyre mélyebbre kerül a rossz teljesítménye miatt, és ő is elismerte, ebben az évadban jelentősen rosszabbul teljesít, mint az előzőben, és valamit ki kell találnia, hogy kihozza magából a maximumot, mert jön a legnehezebb szakasz.

Lapozó: 1 2

47 fokos hőség tombol Indiában, vörös riadó van érvényben

Elviselhetetlen a kánikula Indiában, vörös riadót rendeltek el.