Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,91 Ft
Euró
385,31 Ft
Font
448,79 Ft
Bitcoin
64,387 $

Még mindig emelkedőben van a szennyvízben a koronavírus-koncentráció

Lassan, de biztosan tovább emelkedik a szennyvízben a koronavírus-koncentráció.

...svg content...Fotó: NNK
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra is enyhén emelkedik a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden a honlapján. A szennyvízmintákban a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országos szinten továbbra is enyhe emelkedést mutat.

A megyeszékhelyek több mint felében – Budapesten, Kecskeméten, Pécsett, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szombathelyen, Tatabányán és Zalaegerszegen – emelkedő tendencia figyelhető meg, csökkenés egyik vizsgált városban sem tapasztalható. A koncentrációk Szekszárd és Veszprém kivételével minden vizsgált településen az „emelkedett” tartományba esnek. Soron kívül Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Forrás NNK

Az NNK arra kérte azokat, akik még nem adatták be a koronavírus elleni védőoltást, hogy tegyék meg mielőbb, akiknek pedig a második oltását követően eltelt több mint négy hónap, éljenek a megerősítő oltás lehetőségével.

Már most tudni, körülbelül milyen büntetésre számíthat Robert Fico merénylője

Miközben Robert Fico élet-halál között lebeg a merénylet miatt, már tudni, milyen büntetésre számíthat a merénylője.

Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Tekintve, hogy egy idős férfi követte el a Robert Fico elleni merényletet, igen csekély a valószínűsége annak, hogy élhet még szabad életet ebben a világban.