Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,58 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,86 Ft
Bitcoin
64,299 $

Padlót fogunk Dwayne Johnson bedurrant karjától, ez már őrület

Noha Dwayne Johnson elmondása szerint nem dolgozik hatalmas súlyokkal, olyan durva teste van, hogy azt bárki megirigyelné.

Fotó: Instagram/Dwayne Johnson
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A hollywoodi sztár többszörösen is formában tartja magát, egyrészt amiatt, mert imádja, részben ez az élete, másrészt nyilván a munkájának része, hogy nézzen ki. Még mindig relatíve fiatal, így a következő években is képes lesz megtartani ezt a szuper-izmos külsőt.

Később, amikor már jóval idősebb lesz, várhatóan ő is átalakul, de jelenleg olyan komoly a felépítése, hogy versenyeket nyerhetne vele. A brutális combizmai mellett a karja még az, ami igazán hangsúlyos, egészen elképesztő alkart hozott össze. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Nyilván a vállai is nagyon formásak, akárcsak a bicepsze, nemigazán lehet belekötni a formákba, akárcsak a nyakizmába. A nyakizma is óriási, szóval minden a helyén van, és egyáltalán nem mondanánk azt, hogy elnagyolt lenne.

Palvin Barbi fenséges megjelenése a jóképű párja mellett

A „Szikla” nemrég arról beszélt, hogy az évek alatt rájött, nem a súlyok számítanak, hanem a gyakorlatok minősége. Sajnálatos módon az edzőtermekben is jól látható, hogy a fiatalok közül sokan csak a súlyokra mennek rá, majd videózzák magukat, hogy hány kilóval dolgoztak.

Lapozó: 1 2

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.