Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Griezmann marad az Atlético Madridban

A madridiak érvényesítik vásárlási opciójukat.

...svg content...MTI/EPA/Juanjo Martin
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Atletico Madrid szándéka, hogy beváltja a Barcával tavaly nyáron kötött vásárlási opciót, mely a szerződés szerint abban a pillanatban vált kötelező érvényűvé, amint Griezmann a szezon meccseinek több mint 50%-án pályára lépett.

És mivel ez már megtörtént, ezért gyakorlatilag csupán formalitások választják el attól Griezmannt, hogy a kölcsönszerződésből több éves kontraktus váljék. A klubvezetés állítólag már jóval korábban eldöntötte, hogy megtartják a franciát, mivel ismét meghatározó szereplővé lépett elő a csapatban. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Érkezésekor ez még korántsem volt ennyire egyértelmű, hiszen Griezmann meglehetősen nehezen alkalmazkodott Diego Simeone stílusához és stratégiájához, azonban apránként visszatért ahhoz a formához, melyet legutóbb éppen az Atléticóban láthattunk tőle, még 2014 és 2019 között.

Habár Griezmann 28 mérkőzésen szerzett 8 gólja és 5 gólpassza még messze van attól a 180/94-es mutatótól, amit korábban produkált, ám a 31 éves csatárra így is nélkülözhetetlen játékosként tekintenek Madridban.

A franciáért nem mellesleg 40 millió eurót kell letennie az asztalra az Atlético Madridnak, ám az még nem derült ki, hogy hány évre kötelezte el magát régi-új csapatánál Griezmann – írta meg a Fichajes.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .