Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,34 Ft
Euró
386,41 Ft
Font
448,89 Ft
Bitcoin
61,604 $

F1 2022: menő felvétel, ahogy Verstappen és Leclerc átint egymásnak a volán mögött (videó)

A hétvége egyik legjobb felvétele, ahogyan Max Verstappen és Charles Leclerc átint egymásnak a Szaúdi Nagydíj leintését követően.

Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíján a dzsiddai utcai versenypályán 2022. március 27-én. Charles Leclerc a második helyen ért célba a világbajnoki címvédő Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője előtt. MTI/EPA/STR
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Max Verstappen és Charles Leclerc mér egy ideje meghatározó tagja a Forma-1-nek, különösen a holland, akit igazi csodagyereknek tartanak. A Red Bull csodagyerekéből a fiatalkora ellenére egy olyan tapasztalt pilóta lett, aki minden idők egyik legjobb F1-es versenyzője.

Éveken át írogatták az ellentábor rajongói, hogy soha nem lesz világbajnok, majd láss csodát, igen fiatalon felért a csúcsra. Ezzel igencsak csattanós választ adott az őt kritizálóknak, akik már nem tudnak mit mondani, maximum azt, hogy nem lesz több címe. Soron kívül Magyar Péter: „azt követelem, hogy először köztelevíziós vita legyen”

Valljuk be, sokkal nagyobb arra az esély, hogy még minimum egyszer újra világbajnok lesz, mint sem. Hasonlóan nagy lehet arra is az esély, hogy Leclerc is felér a csúcsra a Ferrarival, és végre megszakítja az olaszok 2007 óta tartó rossz szériáját.

F1 2022: látványos videó Leclerc és Verstappen ádáz csatájáról a Szaúdi Nagydíjról

Sokan várnak már erre a pillanatra, azóta Kimi Räikkönen is visszavonul, aki közvetlen azelőtt távozott, hogy egy igen versenyképes Alfa Romeót vezethetett volna. Már soha nem tudjuk meg, mire lett volna képes a 2022-es géppel, de azt láthatjuk, hogy mennyire erős a Verstappen-Leclerc rivalizálás a pályán.

Lapozó: 1 2