Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Angel Di Maria az Atleticónál folytathatja?

Az argentin klasszis a nyáron szabadügynökként dönthet jövőjéről ha nem hosszabbít a PSG-vel, a klubok pedig már most árgus szemekkel figyelik minden lépését.

...svg content...Fotó: EPA/Juan Ignacio Roncoroni
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Angel Di Maria, aki július 1-től szabadügynökként dönthet jövőjéről kétségkívül az egyik legérdekesebb játékos, legalábbis abban a tekintetben, hogy nem sikerült tető alá hozni a szerződéshosszabbítási megállapodást a PSG-vel, így kérdéses, hogy mi lesz vele, amint lejár a szerződése a franciákkal.

A pletykák pedig már természetesen szárnyra is kaptak, a legtöbben pedig azt találgatják, vajon melyik klub lehet a következő célállomás az argentin számára, mivel a PSG már biztosan nem jöhet szóba: a fichajes.net értesülései szerint nem elképzelhetetlen, hogy az Atletico Madrid vágyai beteljesülnek, és Di Maria ott folytatja majd profi pályafutását. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Diego Pablo Simeone, az Atletico edzője nagyon szeretné megszerezni az argentin szolgálatait, és arra kérné a sportvezetést, hogy szerződtessék le a játékost, aki szemmel láthatóan fél lábbal már kint van a PSG-ből, ezzel pedig lehetősége nyílik arra, hogy visszatérjen a LaLigába, ahol megcsillogtathatja képességeit a pályán.

Di Maria PSG-ben töltött időszaka több mint meghatározó, és könnyedén kijelenthető, hogy a klub közelmúltbeli történetének egyik legfontosabb játékosa. A klub azonban útjára engedi az argentint a nyáron, hogy egy új kalandba vesse magát, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy merre viszi útja, de van benne ráció, hogy végül az Atleticónál köt ki.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.