Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Fény derült a júliusi ingyenes PS Now játékokra

Érdemes lesz elgondolkodnunk azon, hogy előfizessünk a Sony streamelési szolgáltatására.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Érdemes lesz elgondolkodnunk azon, hogy előfizessünk a Sony streamelési szolgáltatására.

A PlayStationnél egészen biztosan tudják, hogy van egy front, ahol a rivális Microsoft jobban teljesít – ez pedig a Game Pass. Bár a PS Plus havi rendszerességgel frissülő játékkínálatával némileg be tudták hozni a lemaradásukat, a PS Now könyvtárának bővítése szintén egy lehetséges opció számukra. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Míg májusban és júniusban összesen 11 új game-et adtak hozzá a listához, júliusban mindössze 3 játékkal töltötték fel az egyébként felettébb impozáns kínálatukat.

https://liner.hu/mutatunk-ket-funkciot-amellyel-a-ps5-megnyerheti-a-konzolhaborut/

A PS Now havi 10 euróba kerül, aktiválása esetén pedig ingyen játszhatunk megannyi game-mel konzolunkon, okos eszközeinken vagy akár PC-n is. Az éves díj valamelyest olcsóbb, azonban érdemes előtte kipróbálnunk, ha kezdésnek nem szeretnénk túl sokat költeni.

Hogy pontosan melyik játékokat is szerezhetjük be ingyen PS Now-ra ebben a hónapban? Máris mutatjuk!

Watch Dogs 2

A francia Ubisoft kiadó nyitott világú TPS-ének második részében egy hacker bőrébe bújhatunk, akinek az lesz a feladata, hogy felderítse és megsemmisítse San Francisco korrupt vezetőinek bűncselekményekkel kapcsolatos terveit.

Óriási bejárható térképen barangolhatunk gyalog vagy különféle járművekkel, a játék garantált szórakozást nyújthat ezeken a forró nyári napokon.

Street Fighter V

A verekedős játékok szerelmeseinek jó hír, hogy a méltán népszerű Street Fighter sorozat legutolsó része szintén bekerült a PS Now könyvtárába.

Talán magyaráznunk sem kell a receptet – válassz egy karaktert a sok közül, tanuld meg a speciális ütéseit, majd győzd le az ellenfeledet a lehető leggyorsabban és leghatékonyabb kombókkal.

Ha imádjuk a klasszikus bunyós game-eket, akkor a Street Fighter V-nél jobb címet nehezen találhatunk.

Hello Neighbor

A harmadik és egyben utolsó ingyenes játék a Hello Neighbor, amelyben egy furcsa szomszéd házába kell beosonnunk. A lopakodós horrorjáték során megannyi akadállyal fogjuk szembetalálni magunkat, nem beszélve a hátborzongató, sokszor már vérfagyasztó környezetről sem, amik néha humorosnak hatnak, a részletek viszont dermesztőek.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.