Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Vasvári Vivien fokozta a fokozhatatlant: azok a lábak…

Ha valaki, akkor Vasvári Vivien képes fokozni a fokozhatatlant, amit most meg is tett, és egy olyan szettben mutatkozott, ami vadító, szexi, vonzó és minden, ami egy igényes nőhöz hozzátartozik.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Ha valaki, akkor Vasvári Vivien képes fokozni a fokozhatatlant, amit most meg is tett, és egy olyan szettben mutatkozott, ami vadító, szexi, vonzó és minden, ami egy igényes nőhöz hozzátartozik.

A nyár mindig különleges, mivel ebben az időszakban sokkal lazábban öltözhetünk, nem kell magunkra aggatni a különböző rétegeket, és így tovább… Természetesen a télnek, a hidegebb időnek is megvan a maga varázsa, de ez valahogy más. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Nyáron az emberek többet mosolyognak, felszabadultabbak, és sokkal inkább megmutatják az egyéniségüket. A tél sokszor arról is szól, hogy formába hozzuk magunkat a forró hónapokra, amikor sokkal többet mutatunk magunkból, és nemcsak a strandokon vagy a tengerparton.

https://liner.hu/vasvari-vivien-meg-baywatch-lanykent-is-nagyon-jol-mutatna/

Vasvári Vivien tipikusan az a híresség, aki még télen is bombaformában van. Kár tagadni, ez így van, amiért folyamatosan tesz is a modell. Egészen lenyűgöző az a forma, amit magáénak tudhat, és nehéz lenne hibát találni rajta.

Egy nőn azonban nem a hibákat keressük, hanem azt, ami a leginkább meg fog bennünket. Vivien szerencsére gyakran mosolyog, és ez jól illeszkedik a karakteréhez. A legutóbbi szettje pedig minden képzeletünket felülmúlhatja.

Ha felülről indulunk, egy fekete topot kapunk, nagyon vékony pántokkal, minél többet mutatván a formás vállakból. Ez már önmagában egy igen szexi darab, majd jön a barna öv a szintén barna színű táskával az összhang jegyében. Tökéletes választás!

A finálét a szaggatott minivel kapjuk meg, melynek köszönhetően Vivien gazella lábai elnyerik azt a formát, amiről sok nő álmodozhat. A magassarkú pedig csak a hab tortán, és igazán ezzel válnak hangsúlyossá a modellanyuka szép lábai.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.