Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,23 Ft
Euró
388,32 Ft
Font
450,77 Ft
Bitcoin
62,039 $

Keresztülhúzhatják Eden Hazard számításait a szankciók

Két szék közül a padló lehet a végállomás Hazard számára.

Fotó: Pixabay/Ouled Zaoui
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Eden Hazard a Real Madrid történetének legdrágább és egyben legrosszabb szerződtetése lett, hiszen 160 millió euróért érkezett, és – némi túlzással élve – eddig több időt töltött a Real Madrid gyengélkedőjén, mint a pályán.

A hírek szerint Hazard egyáltalán nem érzi jól magát a csapatban, ráadásul nem igazán illik bele Carlo Ancelotti stratégiájába sem, legtöbbször pedig csupán Vinicius Junior beugrójaként számítanak rá. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

Éppen ezért nem meglepő, hogy sem Hazard nem szeretné tovább húzni ezt a szenvedést, sem a Real Madrid nem akarja megtartani a 31 éves belgát. Itt jött képbe a Chelsea, a londoniak ugyanis szívesen visszafogadnák korábbi klasszisukat.

Van azonban egy kis bökkenő, ugyanis az Abramovics miatti szankciók ellehetetlenítik többek között a játékosigazolásokat is, és mivel Hazard legkorábban 2024 nyarán válik szabadon igazolhatóvá, így mindenképp fizetnie kellene érte a Chelsea-nek.

Az ár ugyanakkor valószínűleg nem lenne probléma, ugyanis a Real Madrid a hírek szerint 40 millió eurót kérne érte, Florentino Pérezék így gyakorlatilag töredékáron hajlandóak lennének elengedni Hazardot – írta meg a Fichajes.

David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

A magyar miniszterelnök és az ukrán elnök a kétoldalú kapcsolatok és a béke előmozdításának kérdéseit vitatták meg egy telefonbeszélgetés során.

Jürgen Klopp egy dologban volt biztos, amikor elvállalta a liverpooli munkát, most kiderült, mi volt az

Jürgen Klopp kijelentette, hogy amint elfoglalta posztját, tudta, hogy imádni fogja a Liverpool vezetőedzői szerepét, sőt azt is elárulta, hogy távozása után is úgy érzi majd, hogy soha nem lesz egyedül.