Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Exatlon: Herczeg-Kis Bálint sem bírta tovább, ezt most megkönnyezte (videó)

A fiatal fiú meglehetősen jól tartotta magát a kezdeti mélypont után, de most kapott egy olyan ajándékot a kedvesétől, ami több mint megható volt számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary harmadik évadának győztese tavaly sokkal többet sírt, rendkívül nehezen bírta szerettei hiányát, borzalmasan hiányzott neki a barátnője, ami érthető, hiszen ennyi ideig soha nem voltak egymástól távol.

Hosszú hónapok voltak ezek, majdnem fél év, és Bálintnak szerencséje sem volt, mert rendre elvesztették a kihívók azokat a versenyeket, amikor valamilyen kapcsolatba kerülhettek volna az otthoniakkal. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ez most sem volt másképp, ám Bálint as kezdeti megingás után erőssé vált, sokat tanult a tavalyi évből, de természetesen ő sincs kőből, hazahúz már a szíve. Pár hét, és újra láthatja a szerelmét, aki könnyen lehet, hogy ismét győztesként fogadhatja.

Gelencsér Timi rendkívül mellerős bikinis fotója az új sláger

Tavaly a bónusszal 16 millió forintot vihetett haza Bálint, és ha idén is megszerzi a 15 milliós fődíjat, akkor szép lassan egy lakás árát is megkeresi, ráadásul rettentő fiatalon. Még mindig ő a legerősebb játékos, de most talán nehezebb dolga lesz.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.