Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,948 $

Szabó Dóra ruhája olyan szexi volt a Glamour Gálán, hogy csak na

Egyre több és több felvétel lát napvilágot a nagy eseményről, és egyre nagyobb bajba is kerülünk, mert nehéz döntenünk.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Dóra
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig nehéz döntés, hogy ki a legcsinosabb egy gálán, amin általában sok sztár jelenik meg. Nyilván itt a szubjektív indokok is közrejátszanak, hogy mennyire kedvelünk egy sztárt, az mennyire áll közel hozzánk, és így tovább.

Szerda este valószínűleg ennyi sztár rég volt egyszerre egy helyen ugyanabban az időben, mint a Glamour Gála 2022-es eseményén, amit régóta vártunk. Ezen a gálán nagyobbnál nagyobb sztárok képviseltetik magukat, akik káprázatosan néznek ki. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Rengeteg fotós igyekezett látványosabbnál látványosabb képeket készíteni a hírességekről. Sarka Kata például hófehérben jelent meg, és ezzel igencsak magasra tette a lécet, nehéz volt felülmúlni eleganciában.

Tóth Andi ezzel szemben egy nagyon vad szettben hívta fel magára a figyelmet, és úgy nézett ki, mint egy kalóz. Jó estéje lehetett, mert többek között egy díjat is átvehetett, és mindenki megcsodálhatta az új frizuráját.

Lapozó: 1 2

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.