Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,50 Ft
Euró
390,70 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
57,557 $

Megjelentek az iPhone 14 Pro legújabb vázlatrajzai

Néhány nappal azt követően, hogy rajongók renderképeket készítettek az idén szeptemberben bemutatásra kerülő zászlóshajóról, hivatalosnak tűnő tervrajzok is felbukkantak a világhálón.

Illusztráció/Apple
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Weibo közösségi portálon közzétett, CAD-alapú rendereken egy tabletta alakú kivágás látható az iPhone 14 Prón a hagyományos notch helyett, amiben a Face ID szenzor található, míg mellette egy punch hole nyílást fedezhetünk fel, melynek mélyén a szelfikamera figyel.

A képen nemcsak a dizájnelemek, hanem a készülék összes méretei is kivehetőek, vastagságát például 7,85 milliméterben határozták meg, ami valamivel több, mint az iPhone 13 Pro csúcskészüléké. Soron kívül Milliárdos fejlesztéseket hajthat végre az Országos Kórházi Főigazgatóság

A jelek szerint az új kivágások nem adnak majd hozzá annyi képernyőfelületet a notch-hoz képest, mint amivel korábban számoltak, bár azt is meg kell említeni, hogy most még korai bármit is megjósolni.

Fotó Weibo

A küllem többi részlete változatlannak tűnik az iPhone 13 Próhoz képest, kizárólag a notch eltűnése szembeötlő, minden más eltéréssel valószínűsíthetően az okostelefon szívében kalkulálhatunk.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Akár 15 év börtönt is kaphat a lány, aki megkéselte osztálytársát Bőnyben

Úgy tudni, a családjában komoly problémák lehettek.

Ancelottinak nagyon nem tetszett, amit a Bayern München ellen látott

A Real Madrid vezetőedzője  kritikával illette csapatát a Bayern München elleni Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén elért 2-2-es döntetlen után.