Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,53 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
451,53 Ft
Bitcoin
61,553 $

Pogba vb-aranyérmét is elvitték a betörők

A francia játékos viszont a gyerekeiért aggódott a legjobban.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Paul Pogba elárulta, hogy többek között a világbajnoki aranyérmét is ellopták, amikor múlt héten betörtek a manchesteri otthonába.

Az eset múlt kedden történt, mialatt a Manchester United középpályása épp a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján játszott az Atlético Madrid ellen – írta meg a Marca. Soron kívül Az inflációra hivatkozva többször is árat emelhetnek a bankok

Pogba a betörésről a Le Figarónak adott interjújában beszélt, és elmondta, hogy leginkább az rémítette meg, hogy a gyermekei otthon voltak, miközben az idegenek behatoltak a házukba.

„Az ijesztett meg a legjobban, hogy a két gyermekem otthon volt az eset idején. A dada azonnal felhívta a feleségemet és a biztonságiakat, majd bezárkózott a fiúkkal egy szobába. Utána több napig sokkos állapotban volt” – árulta el.

„Ott voltak az édesanyám ékszerei, a világbajnoki érmem. De a legfontosabb, hogy a gyermekeim jól vannak” – folytatta.

Pogba korábbi közleménye szerint a rablók alig öt percet tartózkodtak a házban, családjának pedig nem az ellopott értékek fájtak a legjobban, hanem az, hogy megszűnt a biztonságérzetük, és amikor beléptek az ajtón, nem tudták, hogy a gyerekek jól vannak-e.

Tuchel szerint katasztrofális, amit a bírói stáb tett velük szemben Madridban

A Bayern München edzője nem volt elégedett a vonalbíró és a játékvezető munkájával, aminek hangot is adott az elvesztett Bajnokok Ligája elődöntő után.k