Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,959 $

Ebben a fantasztikus fehér ruhában jelent meg Sarka Kata a nagy gálán

A 2022-es Glamour Gála is sok sztárt vonzott, többek között Sarka Katával, aki ezúttal is az egyik legvonzóbb sztár volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A nők szeretnek csinosan, divatosan öltözni, szépen kinézni, tetszeni maguknak, vagy a párjuknak, vagy egyszerűen a társadalomnak. Még mindig vannak sajnos olyan férfiak, akik ezt nem értik meg, és megvetően beszélnek a nőkről.

Furcsa, őrült és felgyorsult világot élünk, amiben a nők immáron nagyobb szerepet játszanak, és egyre több erős nő jön ki a fényre. Ők azok, akik utat mutatnak, és erőt adnak azoknak, akik egyelőre az árnyékos oldalon vannak. Soron kívül Fontos információ jött a kormányablakok nyitvatartásáról

Fontos, hogy igenis vállaljuk magunkat, tegyünk azért, hogy örömteljesen tekinthessünk magunkra, és ne a kifogásokat keressük. Az állandó kifogások nem segítenek, csak rontanak a helyzetünkön.

Kiábrándító hírek érkeztek a Squid Game folytatásáról

Szerencsére van pár nagyon híres ember idehaza, akik komoly befolyással bírnak a közösségi médiában, és valóban képesek utat mutatni. Sarka Kata az egyik legnagyobb képviselője ennek a társaságnak, aki már a puszta megjelenésével hasznos tippeket tud adni.

Lapozó: 1 2

Videón Kína sikeres landolása a Hold sötét oldalán

Pekingi idő szerint vasárnap reggel sikeresen landolt a Hold sötét oldalán egy kínai űrszonda, hogy kőzetmintákat gyűjtsön az egyre élesedő globális űrversenyben.