Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

Hónap vége felé közeledve sem maradhatnak a játékosok ingyenesen bezsebelhető game-ek nélkül.

...svg content...Epic
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A világ egyik legnépszerűbb online videójátékos piacterén ismét hatalmas akció zajlik, melynek keretében március 24. és március 31. között ingyenesen letölthetjük a Demon’s Tilt nevű szuper game-et.

Valójában egy flipperjátékról van szó, amelyet shoot ’em up és hack n’ slash elemekkel töltöttek fel, tehát olyasvalami élményre számíthatunk, mintha Zeldával hirtelen egy játékterembe tévedtünk volna; érdemes tehát kipróbálnunk ezt a nem mindennapi kalandot. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Ha még nem tettük volna meg, március 24-ig beszerezhetjük Epic Games Store-on az In Sound Mind című pszichohorror FPS-t, amelynek köszönhetően félelmünkben garantáltan feláll majd a szőr a hátunkon.

Az amerikai videójáték-ipari óriás igencsak bőkezű a regisztrált felhasználókkal: 2021-ben összesen 89 ingyenes alkotást osztottak szét 2 120 dollár értékben, miközben 2020-ban 103 volt azoknak a game-eknek a száma, amelyeket bérmentve helyezhettek örökre digitális könyvtáraikba a júzerek, többek között a GTA 5-öt is.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.